Villa Anna

Τιμές & Πολιτικές

Τιμές

Οι τιμές είναι σε ευρώ, ανά διανυκτέρευση κι αφορούν σταθερές τιμές δύο ατόμων. Όλες οι νόμιμες επιβαρύνσεις, δωρεάν Wi-Fi και air-condition συμπεριλαμβάνονται.

Παρακαλώ έχετε υπόψιν ότι το επιπρόσθετο “Τέλος Διανυκτέρευσης” (0,5 ευρώ ανά διανυκτέρευση και ανά δωμάτιο) τίθεται σε ισχύ από 1.1.2018.

Παρακαλώ ενημερώστε μας εκ των προτέρων, αν χρειάζεστε τιμολόγιο, ώστε να προετοιμάσουμε εγκαίρως το σωστό τύπο εγγράφου.

Χωρητικότητα δωματίων

Όλα τα παιδιά είναι ευπρόσδεκτα κι όσα είναι κάτω των 2 ετών φιλοξενούνται δωρεάν. Η μέγιστη χωρητικότητα για επιπλέον κρεβάτια/ βρεφικές κούνιες σε ένα studio είναι ένα, με επιβάρυνση 10 ευρώ ανά διανυκτέρευση για ένα μεγαλύτερο παιδί ή ενήλικα σε επιπλέον κρεβάτι. Η μέγιστη χωρητικότητα για επιπλέον κρεβάτια/ βρεφικές κούνιες σε μια maisonette είναι δύο, με επιβάρυνση 10 ευρώ ανά διανυκτέρευση για ένα μεγαλύτερο παιδί ή ενήλικα σε επιπλέον κρεβάτι, ή 20 ευρώ ανά διανυκτέρευση για δύο μεγαλύτερα παιδιά ή ενήλικες σε επιπλέον κρεβάτι ο καθένας. Οποιοσδήποτε τύπος επιπλέον κρεβατιού ή βρεφική κούνιας πρέπει να ζητηθεί εκ των προτέρων και να γίνει επιβεβαίωση.

Πολιτική πληρωμών

Προκαταβολή μέσω του online συστήματος κρατήσεων της Villa Anna: Για οποιαδήποτε κράτηση, ζητείται προκαταβολή 20% προκειμένου να είναι έγκυρη. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μέσω του συστήματος κρατήσεών μας, θα σας ζητηθούν τα λεπτομερή στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας ή του paypal λογαριασμού σας ώστε να μπορέσει να χρεωθεί η προκαταβολή 20% του συνολικού κόστους διαμονής σας. Με το που λάβουμε τα στοιχεία, η πιστωτική σας κάρτα θα χρεωθεί μεταξύ 3-5 ημερών. Όλες οι κρατήσεις βρίσκονται “σε εκκρεμότητα” μέχρι να δεχτούμε την προκαταβολή σας, εκτός αν λάβατε κάποιο e-mail εξηγώντας διαφορετικές συνθήκες. Καμία κράτηση δε θεωρείται ότι έχει επιβεβαιωθεί μέχρι να δεχτούμε προκαταβολή ή πλήρη εξόφληση του ποσού και μέχρι οι φιλοξενούμενοί μας να λάβουν e-mail επιβεβαίωσης.

Υπόλοιπο:  Οι πελάτες μας θα κληθούν να αποπληρώσουν το υπόλοιπο ποσό της διαμονής τους κατά την άφιξή τους. Οι δυνατότητες πληρωμής περιλαμβάνουν πληρωμή μετρητών ή μέσω πιστωτικών καρτών, εκτός αν προτιμάνε μεταφορά στον τραπεζικό μας λογαριασμό (Alpha Bank).

Πολιτική ειδικών προσφορών για επαναλαμβανόμενους επισκέπτες

Η δωρεάν διανυκτέρευση αφορά σταθερές τιμές (2 ατόμων), δηλαδή 65 ευρώ για τους μήνες Μάιο και Οκτώβριο, 90 ευρώ για τους μήνες Ιούνιο και Σεπτέμβριο και 120 ευρώ για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο 2023 για διαμονή σε studio και 65 ευρώ για τους μήνες Μάιο και Οκτώβριο, 90 euros για τους μήνες Ιούνιο και Σεπτέμβριο και 120 euros για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο 2023 για διαμονή σε maisonette (οι εκπτώσεις έχουν ήδη εφαρμοστεί online).  Για οποιονδήποτε επιπλέον φιλοξενούμενο, υπάρχει επιπλέον χρέωση 20 ευρώ ανά διανυκτέρευση στο ήδη μειωμένο κόστος διαμονής. Οι τιμές περιλαμβάνουν όλες τις νόμιμες επιβαρύνσεις, δωρεάν Wi-Fi και air-condition.

Πολιτική μη επιστρέψιμων προσφορών

Όλες οι μη επιστρέψιμες χρεώσεις ισχύουν σε περίπτωση τραπεζικής μεταφοράς. Οι τιμές περιλαμβάνουν όλες τις νόμιμες επιβαρύνσεις, δωρεάν Wi-Fi και air-condition. Υπάρχει περίπτωση να ισχύουν ειδικές συνθήκες. Για τις προσφορές του συγκεκριμένου τύπου, απαιτείται η εξόφληση 100% του συνολικού κόστους διαμονής ώστε η κράτηση να θεωρηθεί έγκυρη. Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε, παρακαλώ επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail στο info@villaannaskiathos.gr ώστε να σας ενημερώσουμε λεπτομερώς.

Check-in: 15.00 – Check-out: 11.00

Πολιτική ακυρώσεων

Τροποποιήσεις -κατόπιν διαθεσιμότητας- ή ακυρώσεις με επιστροφή χρημάτων μπορούν να γίνουν σύμφωνα με την πολιτική ακυρώσεών μας:

  • Για ακυρώσεις τουλάχιστον 14 ημέρες (21 ημέρες κατά την υψηλή περίοδο Ιουλίου-Αυγούστου) πριν από την ημερομηνία άφιξης, δε θα χρεωθείτε με ακυρωτικά και το προπληρωμένο ποσό θα επιστραφεί στο σύνολό του.
  • Για ακυρώσεις 14 ημέρες πριν ή λιγότερο (21 ημέρες κατά την υψηλή περίοδο Ιουλίου-Αυγούστου), δε θα επιστραφεί το 20% της αρχικής προκαταβολής του συνολικού κόστους διαμονής.
  • Σε περίπτωση μη εμφάνισης ή ακύρωσης τελευταίας στιγμής, οι πελάτες θα χρεωθούν με το 100% του συνολικού κόστους διαμονής.
  • Παρακαλούμε, είναι προτιμότερο να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί μας μέσω email, δεδομένου ότι έχουμε προσπαθούμε να είμαστε ευέλικτοι κατά το δυνατόν, λόγω του Covid-19. Ευχαριστούμε.

Covid 19 | Ευέλικτη ταξιδιωτική πολιτική

Για οποιαδήποτε προπληρωμένη ή νέα κράτηση που θα επιβεβαιωθεί μέχρι 1η Απριλίου 2023, με ημερομηνία check-in date μεταξύ 1/6-15/10/2023:
  • Παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@villaannaskiathos.gr. Είμαστε στη διάθεσή σας προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προσαρμόσουμε τα ταξιδιωτικά σας πλάνα αναλόγως, προσφέροντάς σας έναν ελεύθερο αριθμό αλλαγών, με την προυπόθεση ότι υπάρχει διαθεσιμότητα για τις νέες ημερομηνίες που ενδιαδέρεστε. Ο εγχώριος τουρισμός συμπεριλαμβάνεται εξίσου.
  • Λόγω των απρόβλεπτων συνθηκών που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε όλοι μας, παγκοσμίως, καθώς και της αβεβαιότητας που αυτές οι συνθήκες επιφέρουν για τους επόμενους μήνες, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι θα παραμείνουμε ευέλικτοι σε περίπτωση που υπάρξουν νέοι κυβερνητικοί ή ταξιδιωτικοί περιορισμοί ή πιθανές μελλοντικές ανακοινώσεις που θα έχουν ως αποτέλεσμα το προσωρινό μας κλείσιμο. Μέχρι τότε, παρακαλούμε μείνετε υπομονετικοί. Θα είμαστε σε επικοινωνία, όπως πάντα, και θα μοιραστούμε μαζί σας περισσότερες λεπτομέρειες μόλις έχουμε κι εμείς σχετική ενημέρωση.

Σε περίπτωση μη εμφάνισης ή ακυρώσεων τελευταίας στιγμής, οι φιλοξενούμενοι θα χρεωθούν με το 100% του κόστους διαμονής. Όλοι μας καλούμαστε να προσαρμοστούμε σε μια νέα πραγματικότητα. Λειτουργούμε με λογική και ευελιξία και σας ζητάμε να σκεφτείτε με τον ίδιο τρόπο και για εμάς.

Σε περίπτωση που υπάρξει ανάγκη μεταφοράς της επίσημης έναρξής μας για αυτό το καλοκαίρι -προς το παρόν, προγραμματισμένη για 1/6/2023-, θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατόν, ελπίζοντας πριν την 1/5/2023.